Värisilmä Ikaalinen

Sisustaminen

Värisilmä Ikaalinen on täyden palvelun sisustusliike. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta. Laadukkaat merkit, laaja mallisto, edulliset hinnat, neuvonta sekä suunnitteluapu ovat käytettävissäsi.

Elämä, samoin kuin koti muuttuu tämän päivän hektisessä maailmassa. Tulee lapsia, lapset kasvavat ja lopulta muuttavat pois kotoa. Työelämä muuttuu koko ajan. Sisustustrenditkin muuttuvat samoin. Nyt kotia sisustetaan viiden - kuuden vuoden välein, mutta trendien saatossa kotisi voi vaihtaa sisustusta jopa kolmen vuoden välein.
Saat meiltä uusimmat vinkit ja neuvot, materiaalit sekä sisustussuunnittelijan avuksesi kun rakennat uutta tai kun kotisi kaipaa uutta ilmettä.
Ikaalisten Värisilmä neuvoo myös osaavia ammattilaisia avuksesi, jotka hoitavat puolestasi maalaukset, tapetoinnit, laatoitukset ym.
 

Pesulan vastaanottopiste

Värisilmä Ikaalisissa on Ilmajoen Pesulan vastaanottopiste, otamme vastaan kaikkea pyykkiä, kastemekosta mattoihin. Pyykit lähetetään pesuun tiistaisin aamupäivällä, takaisin ne palaavat 1 – 2 viikon kuluttua.

Kaikki yhdestä paikasta! Laaja mallisto, edullinen hintataso sekä vaihtuvat sesonkitarjoukset.
Meille kannattaa tulla kauempaakin!

Tervetuloa sisustuskaupoille!

Värisilmä Ikaalinen
Soutajantie 2
39500 Ikaalinen
Puh. 020 743 9205 (puhelun hinta kiinteästä verkosta 8,35 snt/ puhelu + 7,02 snt/ minuutti, matkapuhelimesta 8,35 snt/ puhelu +17,17 snt/ minuutti)

Sähköposti: varisilma.ikaalinen@tasi.fi
www.tasi.fi